Even voorstellen…

Wij zijn Didier, Sabrina en Amber en lopen sinds september stage bij de leukste startup van Nederland. Met onze studies “Business Management” en “Applicatie- en Mediaontwikkeling” zitten wij hier op de juiste plek. Wij hebben de verantwoordelijkheid om aan ons eigen project te werken en mee te kijken in een hardwerkend en snelgroeiend bedrijf.

Hoe ziet een werkdag eruit?

Bij Brancheteers beginnen we de dag altijd fris en fruitig om 10:00 uur. We starten de dag met z’n allen en er is tijd voor een inspirerend filmpje of een goed verhaal. Vervolgens gaat iedereen aan de slag. Als stagiaire bij Brancheteers worden we bij veel dingen betrokken. We werken in wisselende teams aan verschillende projecten en opdrachten voor alle branches. Dit kunnen hele kleine opdrachten zijn van 10 minuutjes tot langlopende projecten gedurende onze hele stage. Juist door het afwisseling blijft het werk uitdagend.

Om 13:00 uur, lunch! Gezellig met elkaar eten en daarna is het tijd voor een fanatiek potje tafeltennis!

Vervolgens met nieuwe energie weer snel aan de slag. Iedereen is druk met z’n eigen specialisme, marketing, financiën, sales, ICT of relatiebeheer. Omdat we in een grote ruimte werken krijgen we veel mee van alle specialismen en bovendien zijn we altijd vrij om vragen te stellen en ideeën te opperen. Zo wil Bram met alle liefde tijd vrijmaken voor een spoedcursus sales en kun je bij Sven terecht voor al je vragen over online marketing. Daarnaast is er altijd tijd voor een grapje of een snel een potje tafelvoetbal. Het motto bij Brancheteers: doe wat je leuk vindt en word elke dag een beetje beter, is elke dag weer van toepassing.

Inmiddels is het al 18:00 uur en gaan we gezellig samen naar bus. De dag is omgevlogen en morgen begint de dag weer vol frisse energie!

Update: September 2017 komt Didier terug voor een tweede stageperiode!

Ben je enthousiast geworden over een stage bij Brancheteers? Stuur je CV en een leuke motivatie naar vacatures@brancheteers.nl t.a.v. Sven Braam.