Sneleentaxi blijft door ontwikkelen en dus was het augustus 2017 tijd voor een zoektocht naar extra programmeurs. Wegens het algemene tekort aan programmeurs besloten wij om het net even wat anders aan te pakken dan andere tech bedrijven. Zo beloven wij de programmeurs date-garantie, elke maand een nieuwe date op kosten van de zaak!

De Facebook campagne leverde veelal positieve, maar ook hilarische negatieve reacties op. Bij Brancheteers houden we wel van een geintje en als je de humor van het gebruikte stereotype programmeur niet kunt waarderen pas je, hard maar waar, helaas niet helemaal bij onze organisatie. Al snel kwamen er veel vragen binnen. Zo waren verschillende dames benieuwd of zij ook welkom zijn (GRAAG!) en kregen we een aanmelding binnen van een dame die zich graag wilde melden als potentiële date!

Binnen een week werden de advertenties opgepikt door medialand in binnen en buitenland en hing RTL Z aan de telefoon voor een interview. In eerste instantie dachten wij dat het alleen zou gaan om een artikel, maar tot onze vreugd werd sneleentaxi ook genoemd in de avonduitzending. Het artikel is terug te lezen op de website van RTLZ en Bright.nl.

Vlak daarna werden we gebeld door EditieNL die weleens een kijkje wilden komen nemen bij ons op kantoor. Met gezonde spanning nam Sven het woord en deed de rest van het team op de achtergrond alsof ze héél hard aan het werk waren. Die vrijdag was het, met een biertje en een chipje, tijd voor het ‘officiële’ televisiedebuut van sneleentaxi. 😉 Je kunt het fragment hier terugkijken: