Brancheteers heeft zich de laatste maanden, steeds verder ontwikkeld tot tech bedrijf. Naast onze vaste kracht Areeb, hebben drie super fanatieke ICT-stagiairs de afgelopen maanden keihard gewerkt om de website verder te optimaliseren. Benieuwd wie deze stagiairs zijn? Hieronder stellen zijn zich aan je voor!

Martijn:
“Ik ben Martijn en volg de versnelde MBO-opleiding tot Applicatie- en mediaontwikkelaar.  In mei ben ik begonnen met mijn stage bij Brancheteers en heb mij al snel ontwikkeld tot een vaste kracht binnen het team. Ik heb het project meegemaakt vanaf de begin-fase en vind het fantastisch om te zien wat we de afgelopen maanden al bereikt hebben. Ideeën zijn werkelijkheid geworden en we hebben een stevige basis neergezet, waar de  komende jaren op voortgebouwd kan worden. Mijn stage is inmiddels afgelopen, maar naast mijn opleiding werk ik nu een aantal dagen in de week aan sneleentaxi. Daarbij begeleid ik de nieuwe stagiairs en houd ik mij bezig met het maken van gebruikersaccounts. Er staan de komende tijd veel leuke projecten op de planning, zoals het maken van een app voor onze partners en het vereenvoudigen van het boekingssysteem. (of: waar ik nog niet te veel over mag verklappen)”

Jari:
“Aangenaam, mijn naam is Jari en ik zit in het 3de jaar van mijn studie HBO-ICT Software Engineering op de Hogeschool Utrecht. Sinds begin september loop ik stage bij Brancheteers en werk ik aan sneleentaxi.nl. Mijn stageopdracht is de volledige functionaliteit integreren van het communicatie platform Intercom. Via Intercom communiceert onze klantenservice direct met sneleentaxi klanten via de chat en mail. Daarnaast help ik ik bij het implementeren van nieuwe functies, bug fixes of het stylen van de site. Super gevarieerd werk en de tijd vliegt hier voorbij!”

Tim:
“Ik ben Tim, derde jaars HBO-ICT Software Engineering student aan de HVA. Als ICT-stagiair bij Brancheteers is er veel variatie in je werkzaamheden en de moeilijkheidsgraad van je taken. Ik ben op dit moment bezig met het maken van lokale landingspagina’s voor luchthavenritten. Op het moment zijn dit er drie, maar als blijkt dat deze pagina’s conversieverhogend werken, zullen er meer volgen. Als ik even geen zin heb in backend werk, zijn er genoeg stylingstaken, kleine aanpassingen en nieuwe experimentele features te vinden in Trello die uitgevoerd moeten worden. De combinatie van Trello voor projectmanagement, GitHub voor versiebeheer en Slack voor onderlinge communicatie is de perfecte mix van tools om optimaal te kunnen werken in teamverband.”

Alledrie de mannen geven aan dat ze het supertof vinden dat hun ideeën gewaardeerd en uitgevoerd worden. Alle verbeteringen en creatieve oplossingen komen terecht in Trello en worden op volgorde van prioriteit uitgevoerd. Dit betekent dat het tech-team heel flexibel om moet kunnen gaan met eventuele veranderingen in hun planning. Het zou zomaar kunnen, dat er op woensdagmiddag iets belangrijks tussendoor komt wat eind van de week af moet. Juist daarom is het mega-belangrijk, dat iedereen even de tijd neemt om te ontspannen. Een potje tafeltennissen of darten en gezamenlijk lunchen zorgt ervoor dat je alles weer een plek kunt geven. Hoe drukker de werkdag, hoe belangrijker dat is!